Zielsreading

Wat is jouw essentie?

Ontdek de sleutels tot jouw Ziel

Weet jij wie je bent op zielsniveau? Wat jij hier op aarde doet en wat jij te brengen hebt? Wanneer je in lijn bent met jouw Ziel, ervaar je meer flow en levenskracht! In een Zielsreading duik ik voor jou in de Akasha kronieken om specifieke vragen te stellen over jouw Zielsblauwdruk. 

Een zielsreading is echt voor jou als je:

  • Het gevoel hebt dat je vast zit. Veel aan het twijfelen bent……maar geen stappen neemt.
  • Niet zo goed meer weet wie je nou echt bent en wat je wilt, waardoor je je teveel laat leiden door anderen.
  • Dingen op jouw manier wilt doen, maar niet zo goed weet hoe.
  • Voelt dat je jezelf nog ongelofelijk klein aan het houden bent, dat er veel meer in je zit maar je  krijgt het er niet uit.    

Krijg helderheid

Wat heeft jouw ziel te vertellen?

Blauwdruk

Welke kwaliteiten horen bij mijn zielsblauwdruk?
Wat is de oorspong van mijn zielsgroep? (spoiler-alert, als ziel zijn we vaak ook op andere plekken dan alleen de aarde geweest 😉

Ziel thema's

Welke levensthema’s is mijn ziel op dit moment aan het onderzoeken?
Heb ik bepaalde (lichtwerker) taken die ik in dit leven mag vormgeven?

Blokkades

Welke energetische patronen en blokkades (vaak ook uit een vorig leven) hebben op dit moment invloed op mijn huidige leven?

Clearing

Het energetisch opschonen van blokkades en oude programmeringen, oftewel ‘clearen’. Patronen zijn er om geheeld te worden!

werkwijze

Zielsreading

Dit is een zeer uitgebreide reading die veel elementen van jouw ziel uitlicht. Laten we zeggen ”jouw basisfundering”.
Je krijgt een bak aan informatie wat zowel verheldering geeft, als een basis om nieuwe keuzes te maken. Wanneer je in lijn bent met jouw blauwdruk, gaat het leven soepeler. Je hoeft je niet meer anders voor te doen en kan makkelijker bijsturen als je je valkuilen herkent. De opschoning van blokkades helpt jou om steeds meer de stem van jouw eigen ziel te horen. 

Praktische info
Aanvraag Zielsreading

Nou komen we bij mijn

Zielsmissie

Ik weet nog goed dat mijn lichtgids mij een boek liet zien….heel oud met ingewikkelde symbolen en teksten die ik niet kon lezen. Wat moet ik daar nou mee? Het beeld kwam enkele malen terug voordat het kwartje viel, de Akasha kronieken worden vaak als boeken van de Ziel uitgebeeld!
Inmiddels ben ik al enige tijd ‘advanced practitioner’ Soul Realignment. Maar nog steeds kan het mij verbazen (en nederig stellen) hoe de Zielsreading als een lopend vuurtje wordt doorvertelt.
Hier ben ik voor op aarde gekomen; mensen hun prachtige ziel weer laten herinneren!

Ik heb vaker een reading gehad….maar jouw informatie is echt wel next level Erica. Zo indrukwekkend en uitgebreid! Ik stuur mijn man ook naar jou toe ? M.

Het zielspakket kun je beter levenscoaching noemen. Ik wist echt even niet meer waar ik het zoeken moest maar er is zoveel helderheid en rust gekomen! Zo fijn dat je thema’s uit de reading ook terug liet komen in tijdens de healingen. Jij hebt echt een olifantengeheugen en een aanstekelijke vrolijkheid. Ik voel mij weer compleet en durf nieuwe stappen te ondernemen. Dikke kus van B.

Veel dank voor de zorgvuldige en persoonlijke reading, toegesneden op mijn behoeftes. Informatie heel herkenbaar voor mij. Een bijzondere ervaring waar ik zeker mee aan de slag kan! N.

FAQ

Wat zijn de Akasha konieken?

De Akasha kronieken worden ook wel het “archief van de Ziel” genoemd.
Je kunt de Akasha Kronieken vergelijken met een soort energetische bibliotheek of internet. Hierin kun je alle informatie vinden wat elke ziel in de loop van zijn/haar bestaan ooit heeft gedacht, gezegd en heeft gedaan. Dus ook de vorige levens van de ziel zijn hier opgeslagen. De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding.
In de Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling!

Wat kan ik wel en wat niet verwachten van zo'n reading?

In een reading vraag ik toegang tot jouw Akasha Kronieken. Heel soms geeft de Ziel daar geen toestemming voor (ik heb het nog niet meegemaakt maar vind dit een mooi beveiligingssysteem)
Als jij de reading ‘open’ wilt laten, dan vraag ik wat van belang is om nu te weten.
Je kunt echter ook een specifieke situatie of belemmering die jij in jouw huidige leven ervaart aangeven. Dan ga ik met dit thema op zoek naar het juiste ‘boek’ in de Akasha van jouw ziel.

Wat is de Zielsreading niet;
Het is geen paragnost/medium of toekomstvoorspelling reading!
Het doel van deze reading is echt om jouw eigen zielsblauwdruk beter te leren begrijpen. Ik vertel je dus niet wat je wel of niet moet doen. Jij bent namelijk de vormgever van jouw eigen leven. Het enige wat ik doe is de ingrediënten laten zien die jouw Ziel aanreikt. De soep des levens mag jij zelf op smaak maken!

Er kunnen ook geen vragen over andere mensen in jouw leven gesteld worden. Voor mij voelt dit niet zuiver, ik heb immers geen toestemming van deze andere persoon gekregen om in zijn Akasha te mogen kijken.

Spannend zo'n reading.....kom je dan ALLES over mij te weten?

Nee, haal gerust adem, ik kom niet ALLES over jou te weten. Ik stel specifieke vragen in de Akasha kronieken. En jouw Ziel geeft alleen blokkades aan die op dit moment opgeruimd mogen worden. Vaak zie ik juist opluchting bij mensen als deze benoemd worden.
Dat jij misschien een sloddervos bent of andere ‘bad habbits’ hebt, vindt de Ziel echt niet zo belangrijk. Dat zijn oordelen die vanuit onze emoties/gedachten komen. Je zult je verbazen hoe neutraal jouw Ziel eigenlijk is!

Is dit ook geschikt voor kinderen?

Jazeker! Het is namelijk heel handig om te weten welke blauwdruk jouw kind heeft. Het geeft handvatten om jouw kind beter te begrijpen en waar je dus in de opvoeding rekening mee kunt houden.
Persoonlijk denk ik dat het 1e deel voldoende is, dus alleen de blauwdruk zonder de blokkades (€99 euro incl. gesprek) Denk jij als ouder dat er wel blokkades zijn die onderzocht mogen worden, dan kan dat in overleg. Voor tieners/jongeren kan het heel verhelderend zijn om hun eigen blauwdruk te horen.

Kan ik de reading ook cadeau aan iemand geven?

Het is een prachtig cadeau om aan iemand te geven. Ik heb al hele blije verjaardagsmensen zien langskomen. Zelfs al woont iemand in het buitenland, want online kan natuurlijk ook. Wel is het handig om bij de ontvanger te checken of een reading gewenst is.

Lets light up your Soul!

ZIELelement

Erica Mallee
erica@zielelement.nl

Sportlaan 42 Driebergen (Utrecht)

Nieuwsbrief

Maandelijks inspiratie ontvangen?