Natuurgeneeskunde

Gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen

In 2011 ben ik gestart met mijn natuurgeneeskundige praktijk Element.
Intussen heb ik heel wat darmklachten, hormonale disbalansen, gewrichtspijnen en burn-outs mogen oplossen.
d.m.v kinesiologie kan er uitgetest worden waar de disbalans is maar ook wat er nodig is om weer te herstellen.
Nu gebruik ik het vooral als een mix & match methode. Bij stressklachten of burn-out is de combinatie tussen healingsessies en natuurgeneeskunde bijvoorbeeld super. Maar ook bij andere klachten pak ik mijn testdoos erbij.
Wil je puur een consult op gezondheid? Kijk dan voor meer informatie op www.elementpraktijk.nl

Quantum-Allergy®

Quantum-Allergy® is een methode om allergieën en overgevoeligheden te behandelen.
Ook bij vage klachten kunnen wij met deze methode samen opsporen wat de oorzaak van jouw klachten kunnen zijn. Door middel van een spiertest (kinesiologie) en testbuisjes, kijken wij waar jouw lichaam overgevoelig op reageert.
Met ademhalingstechnieken en accupressuurpunten langs de ruggengraat wordt het lichaam als het ware ‘gereset’. Het zenuwstelsel brengt dan de boodschap naar de hersenen om een bepaalde stof niet telkens als een 'bedreiging' te zien. Door het resetten van het lichaam wordt het afweersysteem sterker zodat bijvoorbeeld hooikoortsklachten, eczeem en voedingsintoleranties afnemen of verdwijnen.
Soms vinden we de oorzaak van een klacht in 1 sessie. Meestal zijn er enkele sessies nodig. Het mooiste van deze methode? Ik kan je leren hoe je deze reset-techniek zelf kunt toepassen!


Quantum-Touch®

Quantum-Touch is een energetische helingsmethode die meestal snel en effectief werkt.
De behandeling vindt plaats via zachte handaanrakingen in combinatie met ademhalingstechnieken.
Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd, met als gevolg dat pijnklachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Vooral mensen met (chronische) pijnklachten kunnen baat hebben bij een Quantum-Touch behandeling. Denk aan:
Rug-, nek- en schouderklachten. Slechte houding, krom of scheeflopen (bijvoorbeeld scoliose) Pijnlijke gewrichten, blessures, RSI klachten. Hoofdpijn.


Bachbloesem of Healing Arts lichtremedie

Bachbloesems kunnen ondersteunend werken bij emotionele of mentale patronen.
Healing Arts lichtfrequenties werken nog verfijnder aan je energieveld en laten thema's zien die nu in jouw leven in ontwikkeling zijn. Vaak een hele mooie aanvulling op een healing!
Beide remedies kunnen op maat uitgetest worden en voor jou in een flesje worden gedaan.
Een consult op afstand via een foto kan ook. Incl. verzenden flesje kost dit €30

E-mail verzonden