Reconnective Healing

Laat de energie weer stromen, heft blokkades op en verbind je met het universum

Reconnective Healing® is een krachtige, liefdevolle vorm van energetische healing waarbij gebruik wordt gemaakt van
de helende frequenties uit het universum. Reconnective Healing® geeft een impuls aan het zelfgenezend vermogen
wat kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Het kan helpen bij o.a. stress, vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten en depressieve gevoelens.
Echter gaat het niet zozeer om de klacht of symptoom maar om de onderliggende disbalans te herstellen.
De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past.

Hoe werkt het?
Alles is Energie. Hoe lastig voor ons misschien voor te stellen, ook ons lichaam is energie, met zijn eigen specifieke en meetbare frequentie (trilling). Niet lekker in je vel zitten, ziekte, emotioneel uit balans, gevoel van vastlopen, rusteloosheid etc. geven aan dat de balans in ons “energiesysteem” verstoord is. Reconnective Healing helpt je dit evenwicht te herstellen.
De healing frequenties die gebruikt worden bestaan, zo stelt ook wetenschappelijk onderzoek, uit een combinatie van Energie, Licht en Informatie. De grondlegger dr. Eric Pearl zegt hier het volgende over;

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waarop je had gehoopt.
Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing komen in een vorm waaraan je niet eens had gedacht".
- Eric Pearl - 

Healing sessie in de praktijk

De sessie vindt liggend plaats op mijn behandeltafel
(kleren blijven aan, alleen schoenen uit).
Ik werk aan jouw energieveld dus aanraken is niet nodig. Het enige wat jij hoeft te doen is te ontspannen en te observeren welke sensaties je waarneemt.
Het is fijn om na de sessie niet een overvolle agenda te hebben. Gun jezelf wat 'download' tijd.
De sessie duurt +/- 75 min. inclusief voor- en na gesprek.

Healing sessie op afstand

Healing is een overdracht van energie.
Hoe moeilijk soms te bevatten maar energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd. Voor een sessie op afstand spreken wij een tijdstip af waarop de healing zal plaatsvinden. Ik heb een foto van jou nodig (via mail of app) zodat ik mij kan afstemmen op jouw energieveld. Jij mag thuis een rustig plekje uitzoeken en in de ontvangstmodus gaan. Er is evt. ervoor en erna telefonisch contact als jij dit prettig vindt.

Healing brengt je weer terug bij jezelf, uit je hoofd en in je hart. Je komt weer helemaal in het NU. Iets waar veel mensen naar verlangen en waar ik graag bij ondersteun!

FAQ

Wat kan ik ervaren tijdens een healing?

Ieder lichaam is weer anders maar het meest gehoord zijn;
tintelingen, warme of koude sensaties, doorstroming, druk of juist uitrekking op bepaalde plaatsen. Soms ziet men zien kleuren of beelden.

Hoeveel sessies zijn nodig?

1 sessie kan al veel in gang brengen, meestal zijn 3 sessies aan te bevelen.
Zelf heb ik destijds 3 sessies in 1 maand gedaan en ervaarde werkelijk een doorbraak in mijn ontwikkeling. Maar iedereen is anders, voel zelf wat bij jou past. Er zijn geen regels over wat wel of niet zou moeten.

Is dit ook geschikt voor kinderen?

Jazeker! Kinderen reageren over het algemeen sneller op een healing omdat hun 'denken' er niet tussen komt. Een healing op afstand kan prima als zij
bijv. slapen. Lekkerder in hun vel, minder angstig of boos zijn mooie feedback die ik van ouders terug kreeg.

Helpt het ook tegen klacht A t/m Z?

Bij Reconnective Healing worden er geen beloftes gedaan dat het bij een bepaalde klacht werkt. Jouw ziel/lichaam bepaalt waar de frequenties nodig zijn. Om mijn moeder te citeren: "het heeft niks geholpen voor mijn nekpijn maar mijn hartkloppingen zijn wel opeens weg".

Is er een verschil in een live sessie of op afstand?

Dat is per persoon verschillend, de een voelt meer tijdens een live sessie maar ik heb het ook andersom gehoord. Waarschijnlijk is dit een kwestie van hoe goed je je kunt ontspannen. Hoewel iedere sessie sowieso anders is.
Doe je 3 sessies, dan heb je vaak ook 3 verschillende ervaringen.

Hoe snel merk ik resultaat?

Bij de ene persoon is er al direct resultaat als ze de behandeltafel afstappen. Bij een ander is het een proces wat op gang komt en pas als zij maanden later terugblikken, zien dat er verandering is opgetreden. Ons ego is behoorlijk resultaatgericht maar onze ziel denkt daar vaak anders over ;-)

Hoe zit het met wetenschappelijk onderzoek?

De grondlegger Dr. Eric Pearl heeft een boek geschreven "Heel anderen, heel jezelf". Er zijn daarna verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de werking van Reconnective Healing. Lees hier...........

Maar waar komen die helende frequenties dan vandaan?

"Uit het universum, meer hoeven wij niet te weten...." is wat je bij de opleiding als practitioner leert. Dit is een mooie insteek omdat het wordt ontdaan van alle poeha. Je hoeft nergens in te geloven wil het werken, alleen openstaan.

E-mail verzonden