Healing

Healing laat de energie weer stromen

zodat er ruimte is voor groei en verbinding met jezelf

Een healing heeft als doel jouw energetisch systeem weer in balans te brengen. Het geeft een boost aan jouw zelfgenezend vermogen en kan effect hebben op zowel fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau.

Een healing kan jou helpen om:

  • Diepe ontspanning & rust te ervaren.
  • Goed te aarden & te gronden.
  • Verlichting fysieke pijnklachten.
  • Emotionele blokkades verzachten.
  • Verschuiving van hoofd naar hart.
  • De chakra’s/aura terug in balans te brengen
  • Zelfvertrouwen en zelfliefde te vergroten
  • Meer contact ervaren met jouw ziel.

Maar helpt healing ook bij…..

Dit is de meest gestelde vraag over healing.
Het enige juiste antwoord? Niemand kan je garanties geven, never en nooit niet. Neem bijvoorbeeld kniepijn; ik heb bij de ene persoon mogen ervaren dat jarenlange pijn binnen een kwartiertje was opgelost. En bij een ander mochten er eerst trauma’s van 20 jaar geleden opgeruimd worden. Jouw ziel heeft dus de leiding.
Om je toch een idee te geven….

Ik heb fysieke klachten

Last van een pijnlijke schouder? zeurende heup of knieen? Dan zet ik meestal eerst de Quantum-Touch methode in om het lichaam uit te lijnen.

Bij hoofdpijn/migraine of darmklachten doe ik vaak een combinatie van natuurgeneeskunde (oorzaak achterhalen) en een healing

Vaak zitten er ook emotionele oorzaken achter fysieke klachten. Wanneer je toestemming geeft, gaan we samen speuren naar de werkelijke oorzaak. Wat heeft jouw lichaam te vertellen?

Ik ben moe, stress, burn-out

Als je jezelf voorbij bent gelopen, hoef je even helemaal niets. Ik maak jouw energieveld schoon en voeg nieuwe energie toe. Je mag gewoon lekker gaan liggen voor een healing en daarna met nieuwe levensenergie de deur uitgaan.

Burn-out;
Ik ben gespecialiseerd om Burn-out zowel natuurgeneeskundig als energetisch te begeleiden. Met een aantal mix & match sessies kan er echt al een hoop veranderen! Neem contact op als je hier vragen over hebt.

Ik heb last van emoties/gedachten

Emoties en gedachten kun je zien als vastgezette energie. Ik heb verschillende technieken om hier samen mee aan de slag te gaan. Deze combineer ik altijd met een een healing.

Ik wil mij spiritueel ontwikkelen

Yes! Als je aan het begin van je ontwikkelpad staat, kan ik je alles leren over jouw eigen energieveld. We gaan kijken waar het stroomt en waar het nog blokkeert. Als je wilt, krijg je tips en tricks om het thuis verder te ontwikkelen.

Loop je al wat langer op je pad? Dan gaan we de diepte in met upgrades en activaties. Ik neem aan dat je ook al even bij de pagina 5D-healing hebt gekeken?

 

werkt healing echt?

NPO3 Podcast ‘De zelfhulpboekenclub’ op bezoek in mijn praktijk ?
Jasper & Stijn (Streetlab) en zangeres Bente Fokkens hebben de Quantum-Touch healing alvast voor je uitgeprobeerd. Ze waren alle drie aangenaam verrast!
Lees verder…

meer lezen over

Healing methodes

Om je een indruk te geven wat er in mijn toolbox zit.
In de praktijk komt het erop neer dat ik intuitief aanvoel wat er op dat moment passend is voor jou en maken methodes niet zo veel uit. Uiteindelijk is het allemaal licht vanuit dezelfde universele bron!

"

Weet je niet goed waar te beginnen?

Mix & Match sessie

Soms is het niet altijd even duidelijk. Heb je nou last van je lijf omdat er iets met je gezondheid is, of zou het dan toch een energetische verstoring zijn?
Bij een mix & match sessie combineren we natuurgeneeskunde met een healing.
Neem bijvoorbeeld buikpijn; ik test uit of er voedselintoleranties zijn, bepaalde tekorten of een  bacterie/virus. Maar ook of er onderliggende oorzaken zijn. Met een healing als afsluiting wordt het zelfgenezend vermogen weer aangezet zodat jij sneller van klachten af bent.

Werkwijze Healing sessie

Intuïtief afstemmen is het eerste wat ik doe als jij langskomt. Wat is jouw vraag of waar heb jij behoefte aan? Ik heb diverse ‘healings tools’ maar healing gaat voorbij aan methodes of trucjes. Het is een zuivere afstemming waarbij ik gebruik maak van mijn heldervoelendheid.
Je hoeft overigens geen specifieke vraag te hebben, gewoon ervaren mag ook.

Live in mijn praktijk

Na kennismaking mag je ontspannen op mijn behandeltafel gaan liggen. Kleren blijven aan, alleen schoenen uit. Alleen de Quantum-Touch versie is staand of zittend.
Na een sessie kun je je energiek of juist moe voelen. Het is dus fijn om na een sessie ‘even niet te hoeven’.

Op afstand

Natuurlijk kan healing ook op afstand. Energie is immers niet gebonden aan tijd of ruimte. Wij spreken een tijdstip af en d.m.v een foto stem ik mij op jou af. Jij mag gewoon lekker een uurtje op de bank of bed gaan liggen. Vaak voelen mensen de energietintelingen, ook al wonen ze in het buitenland. Ook ideaal voor kleine kinderen of zieke mensen.

Zelf ervaren?

Online afspraak inplannen

Lekker makkelijk….. Boek hier jouw healing, natuurgeneeskundig consult of mix & match sessie.

Heel fijn dat jij erachter kwam waarom ik steeds zo’n maagpijn heb. Maar gek genoeg is dit na de healing helemaal verdwenen. Alsof er letterlijk een steen uit mijn maag gehaald is. Voelt veel lichter.

Zo dankbaar voor jouw liefdevolle begeleiding. Het voelde als thuiskomen in mijzelf. Ik lag eerst nog wat gespannen op jouw behandeltafel maar toen je die lichttaal sprak, kwam er opeens zo’n enorme rust over mij heen. De afgelopen dagen maak ik mij veel minder druk, ben minder gestresst en haastig.

ZIELelement

Erica Mallee
erica@zielelement.nl

Sportlaan 42 Driebergen (Utrecht)

Nieuwsbrief

Maandelijks inspiratie ontvangen?