Gezondheid

Natuurgeneeskunde

Wanneer jouw lichaam ook extra aandacht nodig heeft

Gediplomeerd Natuurgeneeskundig therapeut
In 2011 ben ik gestart met mijn natuurgeneeskundige praktijk Element.
Intussen heb ik heel wat darmklachten, hormonale disbalansen, gewrichtspijnen en burn-outs mogen oplossen. d.m.v kinesiologie kan er uitgetest worden waar de disbalans is maar ook wat er nodig is om weer te herstellen.
Nu gebruik ik het vooral als een mix & match methode. Bij stressklachten of burn-out is de combinatie tussen healingsessies en natuurgeneeskunde bijvoorbeeld super. Maar ook bij andere klachten pak ik mijn testdoos erbij.

Binnenkort Spagyriek

Ben je ook pillen en poedertjes moe? Spagyriek zijn druppels die werken op fysiek, emotioneel en zielsniveau.
Binnenkort een uitgebreide omschrijving!

Voor wie is natuurgeneeskunde geschikt?

=

Je wilt jouw klachten op een natuurlijke manier oplossen en bent benieuwd naar de achterliggende oorzaak.

=

Bij o.a. allergieën en intoleranties, maag- en darmklachten, gewrichtspijn, hoofdpijn, huidklachten, hormonale verstoringen en verminderde weestand.

=

Quantum-Allergy; unieke reset methode om allergieen en intoleranties te verhelpen.

=

Bij stress en burn-out klachten zorgt natuurgeneeskunde gecombineerd met healing voor prachtige resultaten!

De natuurlijke middelen of supplementen om klachten te verbeteren worden zorgvuldig uitgetest.

Deze middelen kunnen zijn:

• Orthomoleculair
(vitamines, mineralen, aminozuren en vetzuren)
• Fytotherapie (kruiden)
• Homeopathie
• Celzouten
• Energetische middelen
• Bloesemremedies/ Healing Arts remedies

Effectief bij allergie & intoleranties

Quantum-Allergy®

Quantum-Allergy® is een methode om allergieën en overgevoeligheden te behandelen. We ‘resetten’ als het ware jouw systeem. Het is een zeer eenvoudige maar effectieve methode die je ook zelf kunt leren.
Ik sta er soms zelf verbaasd van te kijken hoe snel mensen geen last meer hebben van hooikoorts of andere allergieën. Ook wagenziekte of bepaalde angsten (bijv. vliegangst) zijn goed te behandelen.
Grappig genoeg werkt het ook bij emoties; de irritaties naar je schoonmoeder of een bepaalde collega……Reset! Jouw eigen trilling veranderd waardoor je er zelf minder last van ervaart.

Effectief bij pijnklachten

Quantum Touch® 

Quantum-Touch® is een energetische helingsmethode die meestal snel en effectief werkt. De behandeling vindt plaats via zachte handaanrakingen in combinatie met ademhalingstechnieken.
Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam geactiveerd, met als gevolg dat pijnklachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.
Zelfs Jasper & Stijn (Streetlab) en zangeres Bente waren uiterst positief over Quantum-Touch. Beluister hier hun podcast “De zelfhulpboekenclub in therapie” op NPO3fm.

Bachbloesem & Healing Arts

Bachbloesems kunnen ondersteunend werken bij emotionele of mentale patronen.
Healing Arts lichtfrequenties werken nog verfijnder aan jouw energieveld en laten thema’s zien die nu in jouw leven in ontwikkeling zijn. Vaak een hele mooie aanvulling op een healing!
Beide remedies kunnen op maat uitgetest worden en voor jou in een flesje worden gedaan.
Een consult op afstand via een foto kan ook. Incl. verzending flesje kost dit €30

Weet je niet goed waar te beginnen?

Mix & Match sessie

Soms is het niet altijd even duidelijk. Heb je nou last van je lijf omdat er iets met je gezondheid is, of zou het dan toch een energetische verstoring zijn?
Bij een mix & match sessie combineren we natuurgeneeskunde met een healing.
Neem bijvoorbeeld buikpijn; ik test uit of er voedselintoleranties zijn, bepaalde tekorten of een  bacterie/virus. Maar ook of er onderliggende oorzaken zijn. Met een healing als afsluiting wordt het zelfgenezend vermogen weer aangezet zodat jij sneller van klachten af bent.

 

Zelf ervaren?

Online afspraak inplannen

Lekker makkelijk….. Boek hier jouw healing, natuurgeneeskundig consult of mix&match sessie.

Erica is inmiddels onze ‘familie healer’ geworden. Zowel onze kinderen als de opa’s en oma’s gaan naar haar toe. Ze denkt altijd mee wat het best passend is. Zelf kom ik altijd voor een healing maar toen ik laatst last had van mijn buik, heeft ze uitgetest wat er fysiek aan de hand was. Zo handig dat wij voor alles bij jou terecht kunnen.

Ik had veel last van stress en spanning in mijn lichaam die verschillende behandelaars niet helemaal weg konden krijgen. Erica heeft mij geholpen met de juiste supplementen te vinden waardoor ik het uiteindelijk kon loslaten. Bedankt Erica, ik voel mij een stuk beter!

ZIELelement

Erica Mallee
erica@zielelement.nl

Sportlaan 42 Driebergen (Utrecht)

Nieuwsbrief

Maandelijks inspiratie ontvangen?