5D Healing

Je hoeft het niet alleen te doen….

Laat je ondersteunen door liefdevolle lichtwezens

Mag een healing voor jou een extra dimensie krijgen? Let’s connect heaven & earth!
Begin 2019 ging er een wonderbaarlijke wereld voor mij open toen ik mij pas echt bewust werd van alle liefdevolle lichtwezens die tijdens de healingen ondersteunen.
Nu is het werken met Engelen voor veel mensen al best gewoon geworden. Maar toen ik in contact kwam met Sterrenwezens, nam mijn spiritualiteit een spurt en voelde ik mij voor het eerst echt ’thuis’ op deze aarde.
Is dit verhaal voor jou te ‘weird’?? Ja, dat snap ik…..het duurde ook even voordat ik hier vol voor uit kwam. Inmiddels heb ik er echter al zoveel mensen mee geholpen, dat als je nieuwsgierigheid is gewekt, wees dan welkom!
Ook kan het zijn dat jij een bepaalde gids meeneemt die kenbaar maakt graag tijdens de healing aanwezig te willen zijn. Of wellicht resoneer jij met Lemurië, deze zeer zuivere 5d lichtwezens helpen je graag de verschuiving van hoofd naar hart te maken.

ET-Healing

Tijdens deze healing vraag ik mijn lichtteam van Sterrenwezens om door mij heen te werken. Ik fungeer puur en alleen als kanaal en laat mijn handen door hen leiden.
Deze healings kunnen behoorlijk krachtig zijn. Er kan soms spontaan verlichting van klachten optreden maar het kan ook zijn dat zij vooral werken aan een goede aarding/gronding en jouw lichtkolom.
De ET’s zijn bijzonder respectvolle wezens en zullen nooit iets doen zonder jouw toestemming. Zij werken vooral aan jouw etherisch lichaam, al kun je fysieke sensaties waarnemen (zoals stroming, druk, warmte/kou of tintelingen)
Ook komen er regelmatig lichttaal activaties door. Deze lichttaal is voor ons menselijk brein moeilijk te begrijpen, jouw ziel begrijpt het echter des te meer!

Lemurië Healing

Wanneer Lemurië met jou resoneert (ook al weet je niet waarom) dan is deze healing voor jou. Vooral als jij vanbinnen een soort weemoed of pijn van afgescheidenheid ervaart.
Een herinnering dat ooit alles EEN was en een onvoorwaardelijke liefde voor al dat leeft. Velen van ons hebben levens in Lemurië gehad en de Lemurianen zien ons dan ook als hun broeders en zusters. Zij zijn een zeer liefdevol volk wat leeft in de 5e dimensie. De Lemurianen willen ons maar al te graag bijstaan in het verhogen van onze trilling, opdat we ooit weer het EENheidsbewustzijn ervaren.

Tijdens deze healing neem ik je mee op reis naar een Lemurische Healing Tempel. En wellicht ontmoet jij dan ook jouw eigen Lemurische gids!

Lichttaal

Lichttaal is de taal van je ziel. De taal die vanuit hoger bewustzijn door je heen stroomt en geen verstaanbare woorden kent die wij als mens met ons hoofd kunnen begrijpen.
Het is de taal van je hart en wordt ook wel sterrentaal of de oude taal genoemd.

In lichttaal zitten codes, klanken en woorden met helende frequenties.
Het maakt blokkades vrij zonder dat je ‘mind’ er tussen kan zitten. Tevens vinden er activaties van jouw blauwdruk plaats.
Lichttaal is je openstellen voor wat er door mag komen (en ja, dit kunnen verschillende talen zijn) en is helend voor jezelf en anderen. 

Lichttaal leren spreken
Voel jij de behoefte om lichttaal te spreken maar komt het niet vanzelf? In 1 a 2 sessies neem ik je mee in deze wondere wereld.
Je krijgt een healing voor jouw keelchakra, lichttaal activaties en we gaan natuurlijk oefenen.

 

Wat een bijzondere ervaring is deze healing voor mij geweest! Mijn hele lichaam voelt anders…. het voelt veel lichter maar ook tegelijk zwaarder bij mijn benen. De ET’s hadden dan ook gelijk dat ik meer mijn voetjes op de aarde moest voelen zodat ik minder wegzweef in mijn hoofd.

Zo dankbaar voor jouw liefdevolle begeleiding. Het voelde als thuiskomen in mijzelf. Ik lag eerst nog wat gespannen op jouw behandeltafel maar toen je die lichttaal sprak, kwam er opeens zo’n enorme rust over mij heen. De afgelopen dagen maak ik mij veel minder druk, ben minder gestresst en haastig.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wat is 5d Healing?

Net als bij een ‘gewone’ healing lig je ontspannen op de behandeltafel. Alleen gaan we bij een 5d healing bewust afstemmen op de hogere energiefrequenties en liefdevolle lichtwezens. Jouw Hoger Zelf (ziel) heeft de regie welke energie er voor jou mag doorkomen.
Dit kunnen Engelen zijn, een Sterrenras maar bijvoorbeeld ook een Gids die jou graag wil ondersteunen. Door mijn heldervoelendheid kan ik tijdens de healing aan de energie ‘voelen’ wie er contact maakt. Soms krijg ik een beeld, boodschap of advies door.
Natuurlijk mag jij een voorkeur uitspreken want vaak komen deze lichtwezens op specifieke uitnodiging. Voel jij juist een kosmische connectie of wil je juist meer eenheid ervaren met de Lemuriers?

Wat kan ik verwachten van een 5d Healing?

Een Cosmic healing wordt ook wel ET-Healing genoemd. Vaak hebben mensen daar echter een raar beeld van, alsof er marsmannetjes tijdens de healing aanwezig zijn. Dit terwijl het zeer hoogfrequente lichtwezens zijn vanuit andere dimensies.
De ET’s komen graag op uitnodiging en met toestemming van jou, aangezien zij de vrije wil respecteren.
Zij werken alleen in onze energielichamen, niet in ons fysieke lichaam.  Al kun je wel verschillende sensaties in jouw fysieke lichaam ervaren. Zo kun je het warm krijgen of juist een koud windje voelen. Tintelingen of kleine spiertrekjes, het zien van kleuren etc.

De ET’s stemmen af met jouw eigen gidsen en Hoger Zelf wat er nodig is tijdens de healing. Dit kan zijn op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau. Een healing kan ‘instant’ plaatsvinden maar vaak genoeg is het onderdeel van een proces. Zij mogen namelijk niet onze eigen verantwoordelijkheid of zielslessen overnemen.
Ook wordt er verwacht dat je je gezond verstand gebruikt en naar een dokter gaat wanneer dat nodig is, 
Een healing kan nog enkele dagen tot weken doorwerken. 

 

Wie komen er precies bij een ET-Healing?

Ik heb een eigen team aan Sterrenvrienden, zoals ik ze zelf graag noem.
Dit zijn zeer liefdevolle lichtwezens van de Pleiaden, Sirius en Mantids. De Arcturianen en Andromedanen komen echter ook geregeld langs wanneer dit passend is voor iemand.
Door hun enorm hoge energietrilling, zijn ze met onze ‘normale’ ogen meestal niet te zien.
Wanneer jouw gevoel goed ontwikkeld is, kan het echter zomaar zijn dat je ze wel degelijk voelt (regelmatig de opmerking gehoord “ik dacht toch echt dat je bij mijn hoofd stond maar toen ik stiekem keek, was je bij mijn voeten bezig!”)de Lemuriers?

Waarmee kunnen zij mij helpen?

Sterrenrassen en de Lemuriërs komen in eerste instantie om de mensheid te helpen hun trilling te verhogen (juist….een betere aarde begint bij onszelf) Wij zijn tot zoveel meer in staat dan dat wijzelf denken, alleen zijn we dat zelf vaak vergeten.

Vooral bij spirituele ontwikkeling helpen zij ons enorm door onze kruinchakra en 3e oog te openen. Maar bovenal een betere gronding aangezien je het hier op aarde toch echt moet doen.

Ook helpen zij emotionele vraagstukken te verlichten door ruimte en zachtheid in het hart aan te brengen. De zonnevlecht of het hoofd weer in balans te brengen als er teveel stress is geweest. Of oude opgeslagen emoties in de buik op te ruimen.

En ja, op fysiek vlak heb ik echt wel wat wondertjes mogen aanschouwen. Maar waarom de ene knie in 10 min. geneest en de ander 3 sessies nodig heeft….dat is een mooie vraag aan jouw eigen ziel.

Zelf ervaren?

Online afspraak inplannen

Lekker makkelijk….. Boek hier jouw healing, natuurgeneeskundig consult of mix&match sessie.

ZIELelement

Erica Mallee
erica@zielelement.nl

Sportlaan 42 Driebergen (Utrecht)

Nieuwsbrief

Maandelijks inspiratie ontvangen?